Äntligen fredag!

Underbart väder,solen sken redan kl 6 då jag var ute med vovvarna .-)


På lunchen var jag uppe på Fridhemsplan och Åhlens och införskaffade nya krukor till vardagsrummet och en ny foundation + mineralpuder. Jag ska på 40års fest imorgon och då vill man kunna göra sig lite extra gullig.
 ISADORA

Det hamnade även ett nytt läppglans i kassen så nu ska här piffas både i vardagsrum med krukor och i mitt ansikte imorgon :-)


Ha en underbar helg 

Torsdag

Solen skiner och det är 4 minus ute.  Ser ut att bli en fin dag :-)


Jag kom till jobbet vid 7,så lugnt och stilla här. Men då man kommer in i vårt kök  så blir man bara så less. Vår diskmaskin har varit trasig i 2 veckor och folk bara ställer dit disk på bänken utan att diska efter sig,så vidrigt. stinker illa. Nu tog jag tag i detta och rensade undan och torkade bänken m.m så nu ser det fint ut. Skrev tom en lapp om att inte ställa disk på bänken *s*. Att folk bara är såå slappa o lata*grr*. Jag var nere på Serviceenheten igår och kollade då den nya maskinen skulle komma men då var den inte ens beställd pga sjukdom och semester bland de chefer som har rätt att beställa,så det lär dröja

Eric är hos Mormor & Morfar 2 dagar nu så han får känna att han har påsklov. De ska åka och bada,bio och lite annat mys :-)
Elias trivs att vara ensam hemma,myser och gosar.

Bonny hunden vår (en av två) löper så det är liite jobbigt med hanhunden hemma just nu men det löser sig snart. Tur man har ett stort hus så man kan ha dem på olika våningar.
 
Ha en bra dag

Åter en jobbvecka

Ledigheten var behövlig,så skönt och ta dagen som den är. Jag har målat om vardagsrummet och satt fondtapet på en av väggarna(bilder kommer senare) Stockholmsvitt och en ljusfondtapet. Känns skönt att få göra om.

Jag har även rensat ur skåp  och himlans vad saker man samlar på sig.
Garaget har varit lagerlokal åt  möbler m.m från mormors dödsbo(sen oktober förra året)
Mina föräldrar ska ta med de sakerna och åka till Sundbybergs Auktionsverk i veckan ,ska bli skönt att få garaget tillbaka:-)

Igår var vi på kalas,min gudson fyllde 5 år och det var kalas med tårta och mat. Tänk så snabbt 5 år går...


GLAD PÅSK

image12

Äntligen Onsdag och slut på denna arbetsvecka.

Det är såå skönt att det är Onsdag och att man är ledig i flera dagar:-)

Inte jättemycket inplanerat i Påsk förutom min Gudsons födelsedag på måndag,det är en viktig dag.
Han har önskat sig Thomas the Train


så jag ska ut och leta efter den tågbanan helst i trä. Är det någon som har tips vart den finns så hojta gärna till.

Hugo ,en kompis pojke fyller 1 år på söndag så han ska oxå bli uppvaktad:-) men annars så vill jag bara slappa och ta igen tid  som man missat då man kännt sig hängig.

Ha en bra dag


18 Mars 2008

Underbart att vakna upp och få se snön. Det kan man inte säga att man är bortskämd med här i Stockholm under den gågna vintern.

Natten har varit tung för Eric har vaknat 1 gång i timmen och klagat på öronvärk men imorse så hoppade han upp ur sängen och sa att allt var bra.

Tror han inte ville missa simskolan som är idag:-)
Eric har ett mål att lära sig simma innan sommaren. Han ska åka med mina föräldrar till Portugal 20maj-3 juni så då har han en önskan om att kunna simma. De ska bo här: Blue Village Dunamar
image10

Idag far min brordotter  och pojkvän till Prag för 3 dagar sen åker de hem till Köpenhamn. det kommer bli tomt hemma utan dem:-(

Nu ska jag sätta mig och läsa dokumentation om ett nytt system som jag ska ta hand om.

Ha en bra dag

Tillbaka här igen...

Visst blev jag sjuk... Feber och halsont som inte riktigt släppt ännu men jag är på benen och tillbaka på jobbet.

I fredags 14 Mars kom min älskade brorsdotter på besök med sin pojkvän.De bor i Köpenhamn så det är inte ofta de är hemmavid.
De sov natten mellan fredag-lördag och sen hade hon fått 2 hotellnätter i julklapp av sin bror så de tog in på Mornington hotell i Bromma lördag-måndag och är åter hos oss inatt och sover till tisdag. De flyger till Prag tisdag em.

Annars har det inte hänt så mycket med mig ochfamiljen. Tomten har fått sin vårstädningoch jag en masa rivmärken från buskarna:-)


Ha en bra dag

Tisdag.....

Idag är ingen bra dag,fryser och har ont i halsen. Är allmänt irriterad men vi hoppas på solsken imorgon:-)

Ses då.

Resa beställd hit i sommar....... Kreta,Makrigialos

image7
image8


Foto:http://www.miramare-studios.gr/depage1.html och http://www.solditonline.co.uk/makrigialos/olympio/Cafe%20Olympio%20-%20Makrigialos,%20Crete%20%20About%20Makrigialos.htm

Vi reser med ving och bor härimage9Foto:ving.se

Sunwing Resort Minos, Makrigialos

Det regnar här i Stockholm idag.....

Idag var det segt att gå upp,regnet droppade ute och jag kände mig allmänt hängig. Men vovvarna ville ut så det vara bara att pallra sig upp 05.30 och ut på promenad:-) Känns skönt efteråt.

Denna vecka måste gå fort för på fredag kommer min underbara brosdotter hem till oss(hon bor i Danmark,där hon pluggar till läkare)med sig har hon även sig goa pojkvän. Längtar så att få rå om dem.

Nu dags att jobba.

Ha en bra dag.

Söndag *gäsp*

Igår hade vi middagsbesök av Fam. Thomson & Sarah,Anders,Viktor,Nils och Ingrid,jätteskoj!
Det var 8 barn som röjde runt och hade det skoj. Enda stunden de varva ned var vid lördagsgodisstoppet och Bolibompa:-) Tack godingar för besöket .

Jag var lite trött imorse då klockan ringde och jag skulle iväg med Eric på fotboll.Men det var bara att pallra sig upp och packa fotbollskläder och även Mulleväskan för den startade 20min efter fotbollen.

Jag är Mullefröken så både Eric och Elias är med ute i skogen men idag var det bara Eric och jag som åkte för Elias ville inte.

Det kom 7 utav 17 barn idag och trotsade vädret. Ösregn hela de 2 timmar vi var ute men vi hade det skoj ändå. Mullemicke lärde oss om knivar och hur man använder dem.

Nu blir det en slappar em/kväll i soffan.

Kram

så här känner jag mig idag :-)

44895-6

så här kände jag mig igår....

Dags för en nystart av denna blogg....

Mars 2008

Hej alla därute i Cyberspace!
Nu är det dags för mig att börja blogga på allvar. Vi får se vad som hamnar här.

080307
Idag ska jag iväg på avskedsmiddag med mitt gamla jobb. det ska bli superskoj att se alla igen(det är bara 2v sen jag sluta men det känns som en evighet)
Vi ska gå och äta på en grekisk krog i Sundbyberg,Elektra Taverna. De har väldigt god mat och bra priser.